Microsoft Business termékek és szolgáltatások

Az Ügyfélért a Microsoft értékesítő partnereként segítséget nyújt azoknak a cégeknek, akik a világ egyik legnagyobb szoftvervállalatának termékeivel és szolgáltatásaival szeretnének hozzájárulni vállalatuk eredményesebb működéséhez.

Legyen szó bármely gazdasági szektorról, bármely üzleti tevékenységről vagy vállalattípusról, a Microsoft Business termékek és szolgáltatások növelik az eredményességet és a biztonságot is. Költséghatékonyan és könnyen kezelhetőek, melyek hozzájárulnak a felhasználók elégedettségéhez és a sikeres piaci működéséhez.

A kínálatban elérhetőek többek között Microsoft 365 csomagok, felhő-szolgáltatások, szervermegoldások, Office-appok és -szolgáltatások, illetve levelezés megoldások.  Segítségükkel a mindennapi munkavégzés hatékonyabbá válik. A Microsoft Business termékek segítségével gördülékenyebbé válik az ügyfelekkel való együttműködés és a felhasználók számára elősegíti a távoli munkavégzést.

Az Ügyfélérttől Microsoft Business termékeket és szolgáltatásokat vásárlók számára az értékesítésen túl, azok bevezetése és üzemeltetése terén is folyamatos hátteret biztosítunk, illetve támogatást nyújtunk a felhasználók oktatása során is.

Fejlessze és javítsa vállalkozását Ön is Microsoft Business termékekkel!