Rólunk

Egyedi megoldások a magán- és vállalati szektorban

Zalaegerszegen egyedüli kezdeményezésként hoztuk létre az Ügyfélért nevű szolgáltatásunkat és irodánkat. Szakképzett, tapasztalt kollégáink hitvallása szerint az üzletet, a szolgáltatások nyújtását és a piaci együttműködéseket csak tisztességesen, szigorú értékrend mentén és kiváló szakmai színvonalon lehet és érdemes csinálni.

A meggyőződésünkkel összhangban, irodánk a piaci igényeknek megfelelő, testreszabott, egyedi megoldásokat kínál és valósít meg mind a magán-, mind pedig a vállalati szférában. Ügyfeleink rendelkezésére állunk nem csak a zalai megyeszékhelyen, hanem Magyarország egész területén. Gyors, valódi megoldást kínáló szolgáltatásokat nyújtunk, melyek komplex igényeket is képesek kielégíteni, mindezt egy helyen, egyéni érdekeket képviselve és végig követve a folyamatokat meglévő és új ügyfeleink számára, a banki és biztosítási szolgáltatások, illetve a megújuló energia, weblapok fejlesztése, illetve Microsoft Business termékek és szolgáltatások területén.

Gyors válaszok és hatékony megoldások a banki termékek és a biztosítások terén

Lakossági és vállalati ügyfeleink számára mindig elérhetőek vagyunk az ország bármely pontjáról. Kérdéseikre és problémáikra mindig gyors válaszokat adunk és hatékony megoldásokat keresünk, amellyel jelentősen megkönnyítjük az életüket. Munkánk során rugalmasak vagyunk – nem csak tanácsot adunk, hanem konkrét támogatást nyújtunk a döntések során, segítünk eligazodni a bankok és pénzügyek, biztosítások, hitelek és pályázatok világában. A szakmai segítség mellett levesszük ügyfeleinkről az adminisztratív, dokumentációs terheket, és nem kell időt vesztegetniük a banki sorban állással sem.

Honlapok és webshopok

Az Ügyfélért modern honlapok és webshop-ok fejlesztése és üzemeltetése terén is hatékony segítséget nyújt az irodát felkeresők számára. Olyan online megoldást biztosítunk, amely meghatározó részévé válik az ügyfelek digitális marketing stratégiájának.

Microsoft Business termékek és szolgáltatások

Microsoft Partnerként biztosítjuk ügyfeleink számára a Microsoft Business széles termék- és szolgáltatási palettájához tartozó megoldásokat. Az Ügyfélért az értékesítés, a bevezetés, a tanácsadás, az üzemeltetés támogatása és az oktatás területein nyújt segítséget azoknak a cégeknek, akik a világ egyik legnagyobb szoftvervállalatának termékeivel és szolgáltatásaival szeretnének hozzájárulni, hogy eredményesen, biztonságosan és hatékonyan működjenek.

Elektronikai és informatikai termékek értékesítése


Az Ügyfélért kiemelkedő minőségű elektronikai és informatikai termékek széles választékával és rugalmas kiszolgálással várja vállalati ügyfeleit.
Megoldást kínálunk többek között az irodai eszközök, a számítástechnikai kiegészítők, a szórakoztató elektronikai eszközök, a háztartási cikkek és az egyéb alkatrészek tekintetében

Középpontban az iroda ügyfelei

Az iroda munkatársai mindig az ügyfelek igényeit tartják szem előtt. Az Ügyfélért technikai és IT-háttere lehetővé teszi kollégáinak az ügyfelekkel való folyamatos kapcsolattartást – a személyes, kellemes hangulatú irodai konzultációkon kívül telefonon és online is ügyfeleink rendelkezésére állunk.

Keressen bennünket!