Rólunk

Egyedi megoldások a magán- és vállalati szektorban

Zalaegerszegen egyedüli kezdeményezésként hoztuk létre az Ügyfélért nevű szolgáltatásunkat és irodánkat. Szakképzett, tapasztalt kollégáink hitvallása szerint az üzletet, a szolgáltatások nyújtását és a piaci együttműködéseket csak tisztességesen, szigorú értékrend mentén és kiváló szakmai színvonalon lehet és érdemes csinálni.

A meggyőződésünkkel összhangban, irodánk a piaci igényeknek megfelelő, testreszabott, egyedi megoldásokat kínál és valósít meg mind a magán-, mind pedig a vállalati szférában. Gyors, valódi megoldást kínáló szolgáltatásokat nyújtunk, melyek komplex igényeket is képesek kielégíteni, mindezt egy helyen, egyéni érdeket képviselve és végig követve a folyamatokat meglévő és új ügyfeleink számára, a banki és biztosítási szolgáltatások, illetve a megújuló energia, a weblapok fejlesztése és a kiadványszerkesztés, valamint a nyomdai előkészítés területén.

Gyors válaszok és hatékony megoldások a banki termékek és a biztosítások terén

Lakossági és vállalati ügyfeleink számára is mindig elérhetőek vagyunk. Kérdéseikre és problémáikra mindig gyors válaszokat adunk és hatékony megoldásokat keresünk, amellyel jelentősen megkönnyítjük az életüket. Munkánk során rugalmasak vagyunk – nem csak tanácsot adunk, hanem konkrét támogatást nyújtunk a döntések során, segítünk eligazodni a bankok és pénzügyek, biztosítások, hitelek és pályázatok világában. A szakmai segítség mellett levesszük ügyfeleinkről az adminisztratív, dokumentációs terheket, és nem kell időt veszteniük a banki sorban állással sem.

Honlapok és webshopok

Az Ügyfélért modern honlapok és webshop-ok fejlesztése és üzemeltetése terén is hatékony segítséget nyújt az irodát felkeresők számára. Olyan online megoldást biztosítunk, amely meghatározó részévé válik az ügyfelek digitális marketing stratégiájának.

Nyomdai előkészítés és kiadványszerkesztés

Az Ügyfélért trendeket követő, kreatív nyomtatott kiadványok megtervezésével és előkészítésével is vásárlói rendelkezésére áll, amelyek hozzájárulnak az céges arculatuk, márkájuk építéséhez, támogatja a promócióikat, vagy éppen a direkt vásárlásösztönzésben nyújt támogatást.

Középpontban az iroda ügyfelei

Az iroda munkatársai mindig az ügyfelek igényeit tartják szem előtt. Az Ügyfélért technikai és IT-háttere lehetővé teszi kollégáinak az ügyfelekkel való folyamatos és a digitális munkavégzést. A személyes, kellemes hangulatú irodai konzultációkon kívül telefonon és online is ügyfeleink rendelkezésére állunk.

Keressen bennünket!