Sikertörténetek

Alkalmazottakból vállalkozók

Ügyfeleink, amikor megkerestek bennünket az irodában, még alkalmazottként dolgoztak, de régi álmuk volt, hogy saját vállalkozást indítsanak. Azzal a feladattal bíztak meg bennünket, hogy keressünk egy olyan hitelkonstrukciót, amellyel szabadon felhasználható pénzösszeghez jutnak, arra az esetre, ha alkalmi vételt találnak vállalkozásra alkalmas üzlet megvásárlására.

Korábbról volt még lakáscélú hitelük, amelyet sikerült kiváltani úgy, hogy mintegy 8 millió forint szabadon felhasználású összeg állt a rendelkezésükre – mindezt 3,52 %-os, 10 évig fix kamattal.

Irodánk sikeresen mérte fel az ügyfél igényeit és megtaláltuk azt a bankot, ahol a legkedvezőbb személyre szabott lehetőséget kínálták a számukra. Előkészítettük az ügyféltárgyalást, időpontot egyeztettünk és ott voltunk az ügyféllel a teljes hiteligénylési folyamat alatt. Mindezt pedig díjmentesen szolgáltattuk, hogy megtehessék az első lépéseket a vállalkozói lét felé.

 

Újraszabott, kedvező hitel

Irodánk ügyfele másfél éve vett fel lakásvásárlásra 12 millió forint hitelt, melynek fix törlesztő részletét 5 évig garantálta a pénzintézet. Időközben úgy alakult, hogy szüksége lett 3 millió forint személyi kölcsönre. Így havi szinten már több mint 130 ezer forint hiteltörlesztést fizetett.

Miután felmértük az ügyfél igényeit és átbeszéltük a lehetőségeit, megkerestük azt a bankot, amely a legjobb testre szabott lehetőséget kínálta számára.

Végül, 3,52%-os kamattal és pénztárcakímélő banki költségekkel megtaláltunk számára a megoldást a két hitel együttes kiváltására. Ennek köszönhetően ügyfelünk már közel 40 ezer forinttal kevesebbet fizet hiteltörlesztésre havi szinten, 10 évig fixálva a hitel törlesztőrészletét.